CULINARY ADVICE

Ondersteuning

Laat je evenement / project schitteren met onze gepersonaliseerde aanpak van begin tot eind

Creatieve Brainstormsessie

Samen brengen we ideeën tot leven en leggen we de basis voor een onvergetelijk evenement. We werken rond het thema, gaan in op culinaire wensen en stellen duidelijke doelstellingen vast.

Menuvoorstel

Wij creëren een menuvoorstel dat naadloos aansluit bij het afgesproken thema. Onze experts selecteren wijnen, bieren en dranken die de smaakbeleving optimaliseren. Voorafgaand aan het evenement voeren we degustaties en test kooksessies uit om perfectie te garanderen. Technische fiches met gedetailleerde informatie over ingrediënten, kostprijs en recepten worden zorgvuldig samengesteld.

Hands- on voorbereiding

Wij zorgen voor een vlekkeloze voorbereiding door het nauwkeurig opvolgen van bestellingen en materialen, waardoor jouw evenement van start gaat met de juiste ingrediënten.

Opvolging

Onze toewijding gaat verder met het volgen van bestelde materialen en het coördineren van het personeel. Alles wordt zorgvuldig in de gaten gehouden om een naadloze uitvoering te garanderen.

Persoonlijke Begeleiding

Ik sta aan jouw zijde voor en tijdens het evenement. Van de briefing van het personeel tot de algemene coördinatie en begeleiding van de bediening, wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Onze finale controle van de gerechten garandeert een onberispelijke culinaire ervaring voor jouw gasten.