CULINARY ADVICE

Onze diensten

Restaurant Revitalisatie

Een naadloze begeleiding voor jouw concept, van de boeiende ontwerpfase tot de opening! Wij ondersteunen jou op diverse gebieden, waaronder:

* Conceptontwikkeling: Wij brengen jouw ideeën tot leven.
* Aankoopbeleid: Slimme keuzes in leveranciers voor succes.
* Personeelsselectie en coaching: Bouw het perfecte team op.
* Menu- en drankenkaarten: Onweerstaanbare creaties op maat van jouw zaak
* Berekening food- en beveragecost: Optimaliseer winstgevendheid.
* Ingrediëntenkeuze en aankoopbeleid: Kwaliteit staat voorop.
* Technische en receptenfiches: Efficiëntie tot in de details.
* HACCP-normen en -planning: Garandeer veiligheid en kwaliteit.
* Allergenenplan: Houd rekening met ieders behoeften.

Van A tot Z nemen wij de leiding, zodat jij met vol vertrouwen naar de opening kunt uitkijken. Meer informatie nodig? Stel gerust jouw vragen!

Restaurant Revitalisatie:

Culinaire Innovatie: Transformeer jouw menu en herdefinieer het culinaire concept. Wij finetunen en ontwikkelen de smaakvolle identiteit van jouw zaak, met oog voor detail en gastentevredenheid.

Gastronomisch Leiderschap: Wij zetten de toon door het samenstellen en uitvoeren van onweerstaanbare gerechten. Afgestemd op de behoeften van jouw zaak en het unieke concept, inclusief zorgvuldige aandacht voor allergenen en diëten. Technische fiches, met essentiële informatie zoals ingrediënten, kostprijs en recepten, vormen de sleutel tot succes. Daarnaast begeleid  en stuur ik het keukenteam bij voor een vlekkeloze uitvoering.

Begeleiding: Een ervaren chef en keukenteam zijn de ruggengraat van jouw restaurant. Ik bied begeleiding op maat, inclusief bijscholing in de nieuwste keukentechnieken. Van kookprocessen tot presentatie en verpakking, we tillen samen met jouw team de culinaire ervaring naar nieuwe hoogten.

Kwaliteitsbewaking: Geef jouw keuken een kwaliteitsboost! Onze onverwachte, maar constructieve, kwaliteitscontroles zorgen voor een consistente topervaring voor elke gast. Gedetailleerde product- en procesanalyses garanderen dat jouw restaurant altijd de hoogste normen handhaaft.

Menu-Engineering: Samen transformeren we jouw menu in een meesterwerk, waarbij we niet alleen eerlijke gerechten creeëren, maar ook strategisch optimaliseren voor winstgevendheid en klanttevredenheid.

Inkoopoptimalisatie: Laat kosten niet de overhand nemen. Onze experts zorgen voor een doordachte inkoopstrategie, waardoor je hoogwaardige ingrediënten kunt verkrijgen tegen de beste prijzen.

Food- en Beveragecost: Maximaliseer winst en efficiëntie door een gedetailleerde analyse van food- en beveragecost. Wij bieden inzichten die resulteren in een gezond financieel rendement.

Technische Fiches: Onze nauwkeurig opgestelde technische fiches verzekeren consistente kwaliteit, van ingrediënten tot bereiding, waardoor jouw culinaire visie tot leven komt bij elke maaltijd.

Restaurantbeheer: Laat ons het roer overnemen in restaurantmanagement. Wij coördineren en stroomlijnen de dagelijkse operaties, waardoor jij je kunt richten op wat er echt toe doet – het creëren van een onvergetelijke eetervaring.

Aansturing van Personeel: Onze experts leiden en inspireren jouw team, wat resulteert in een samenhangend en productief personeelsbestand. 

Laat je evenement / project schitteren met onze gepersonaliseerde aanpak van begin tot eind:

Creatieve Brainstormsessie: Samen brengen we ideeën tot leven en leggen we de basis voor een onvergetelijk evenement. We werken rond het thema, gaan in op culinaire wensen en stellen duidelijke doelstellingen vast.

 Menuvoorstel: Wij creëren een menuvoorstel dat naadloos aansluit bij het afgesproken thema. Onze experts selecteren wijnen, bieren en dranken die de smaakbeleving optimaliseren. Voorafgaand aan het evenement voeren we degustaties en test kooksessies uit om perfectie te garanderen. Technische fiches met gedetailleerde informatie over ingrediënten, kostprijs en recepten worden zorgvuldig samengesteld.

Hands- on voorbereiding: Wij zorgen voor een vlekkeloze voorbereiding door het nauwkeurig opvolgen van bestellingen en materialen, waardoor jouw evenement van start gaat met de juiste ingrediënten.

Opvolging: Onze toewijding gaat verder met het volgen van bestelde materialen en het coördineren van het personeel. Alles wordt zorgvuldig in de gaten gehouden om een naadloze uitvoering te garanderen.

Persoonlijke Begeleiding: Ik sta aan jouw zijde voor en tijdens het evenement. Van de briefing van het personeel tot de algemene coördinatie en begeleiding van de bediening, wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Onze finale controle van de gerechten garandeert een onberispelijke culinaire ervaring voor jouw gasten.

onze diensten

Development chef

Receptontwikkeling en food development vormen de ruggengraat van succes voor elke onderneming in de voedings- en horecasector, en deze taak nemen we uiterste ernst. Gedreven door onze passie voor (culinaire )innovatie en ambachtelijke producten, fungeren we als de katalysator voor creatie.

Wij gaan verder dan slechts het ontwikkelen van recepten; we streven ernaar om samen met jou vanaf het allereerste idee tot aan de volledige uitwerking samen te werken. Met toewijding en expertise gebruiken we onze kennis om unieke, onderscheidende producten en recepten te creëren.

Ik ben er vast van overtuigd dat ik jouw bedrijf kan helpen.

Samen bouwen we aan een smakelijke toekomst voor jouw merk!